Sunday, 20 September 2009

To my Japanese Snoopy friendStarting from now, I will call my Japanese friend, with whom I exchange Snoopy cards, as my Japanese Snoopy friend! - And this is the envelope of the birthday card sent by me to her.

3 comments:

 1. Siis mitamita! Kommentoin aamul tahan kirjotuksee ja nyt se on poissa?! Kirjotin et askartelen sulle kirjetta. Ja nyt mul tuli siina mutkia matkaan!

  Ensinnaki, en tieda mihin kohtaan postiseta haluu pistaa ne postimerkit, ku viimekirjeessa naytti olevan lahes jokakohdassa postimerkkia!

  Ja sit mietin et ehka se kirje on kaunis muutenkin, et askartelen sit sen kirjepaperin mut sit mul tuli kamala aavistus, et mita jos se pappa lattaa ihan samanlaiset postimerkit siihen ku viimeks?? Sehan olis kamalan tylsaa! Ku ma en saa ite valita niita ku se laittaa ne sit ku oon lahteny....

  Huh, tast tuli paljon hankalampaa ku luulin! Mut ehka sa kuitenkin jossain vaiheessa saat kauniin kirjeen!

  Haleja!

  ReplyDelete
 2. Mihinkähän ne kommentit aina välillä katoavat, yksihän katosi silloin kerran aiemminkin!

  Musta on sitten ihanaa, kun askartelet mulle kirjettä ja mietit noita kaikkia juttuja, kun silloinhan mä oon onnistunut tartuttamaan tään mun löytämäni mail art -innostuksen jo eteenpäin sullekin! Hei sä oot kaiken muun lisäks nyt siis myös mun mail art -kaveri!! :)

  Eiköhän pappa osaa oman osuutensa hoitaa, luotetaan siihen. Jos hänen lopputuloksensa muistuttaa edellistä, niin keksitään sitten se hupi siitä, että vertaillaan miten identtisen hän oikein onnistui tekemään! :)

  Haleja!

  ReplyDelete
 3. Awww, Woodstock stickers! So cute!

  ReplyDelete